Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

N.Παράσχου: "Δημιουργική και όχι αφοριστική αντιπολίτευση"

Την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις για το καλό του δήμου Θερμαϊκού και των δημοτών του, υπογράμμισε στην ομιλία του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» κ. Νίκος Παράσχου, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην απολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο «Ξενία Ήλιος» για τα πεπραγμένα του έτους 2012.

Όπως είπε ο κ. Παράσχου: «Εμείς ως παράταξη προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να στεκόμαστε αντικειμενικά απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις και νομίζω ότι μέχρι τώρα το πετυχαίνουμε αυτό».

Συνεχίζοντας ο επικεφαλής της «Κοινωνίας των Πολιτών» υπογράμμισε ότι η παράταξή του επιδίωξε μια δημιουργική και όχι μια συνολικά αφοριστική αντιπολίτευση. Καθώς όπως ανέφερε: «Τα προβλήματα του δήμου είναι πολλά και καθημερινά αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Επομένως, χρειάζεται σχέδιο, δέσμευση στους στόχους και πολλή δουλειά, προκειμένου να υπάρξει μια εύλογη προοπτική αντιμετώπισης, ώστε να ανακουφιστεί η καθημερινότητα του δημότη και να μπορεί ο δήμος να προσφέρει τα αυτονόητα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.