Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Φωτογραφίες-σοκ: Ο υπαρχηγός Χρ.Παππάς σε ρόλο Χίτλερ!

Το πραγματικό φασιστικό πρόσωπο του «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος» με φωτογραφίες - ντοκουμέντα που βρέθηκαν στο σπίτι του, στην Ανατολή Ιωαννίνων. Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Χρ. Παππάς ποζάρει έχοντας φόντο τον αγκυλωτό σταυρό και σημαία των ναζί και με ύφος που σοκάρει, έχει υψωμένο το δεξί του χέρι, αντιγράφοντας το πρότυπό του, τον Χίτλερ.

Στα χέρια των δικαστικών αρχών περιήλθε επίσης χειρόγραφο κείμενο με τον τίτλο "Όρκος Χρυσή Αυγή 30-6-1983". Βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων.
Περιέχει φράσεις μίσους για τους "εχθρούς της φυλής" και τον "Εβραίο υπάνθρωπο", ενώ όσοι τον διαβάζουν ορκίζονται "θυσία" ακόμα και με το αίμα τους.

Ο Χρήστος Παππάς ρωτήθηκε κατά την απολογία του από τον ανακριτή για το συγκεκριμένο κείμενο και ειδικότερα πώς βρέθηκε στην κατοχή του και ποια ήταν η χρήση του. Ο Παππάς αναγνώρισε τον γραφικό του χαρακτήρα, αλλά υποστήριξε πως δεν θυμάται πώς γράφηκε και πως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, απ' όσο γνωρίζει ο ίδιος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.