Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Σοβαρή καταγγελία Τσίπρα για παρακολούθηση τηλεφώνων

Φωτιές άναψε η αποκάλυψη της εφημερίδας Realnews, που κυκλοφορεί την Κυριακή, για την καταγγελία - βόμβα του Αλέξη Τσίπρα στην κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του την περασμένη Τρίτη, αλλά και στην πολιτική γραμματεία του περασμένου Σαββάτου, ότι τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνται. 

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ή να διαψεύσει ή να καταθέσει μήνυση, διαφορετικά θα παραμείνει υπόλογος απέναντι στην πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί. 


Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής: 
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!
Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. 
Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.