Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Επιτέλους άναψε ο φωτεινός σηματοδότης της Επανομής!

Το σημείο-καρμανιόλα στην είσοδο της Επανομής όπου επιτέλους λειτουργεί σηματοδότης
«Γουρλίδικη», ήταν η ερώτηση που έκανε στην προχτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Θοδωρής Τζίνας για την καθυστέρηση στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη στην είσοδο της Επανομής, καθώς δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι, ο σηματοδότης που είχε καταστεί σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας», επιτέλους άναψε!!

Ο Θοδωρής Τζίνας ρώτησε τη δημοτική αρχή για τους λόγους που καθυστερεί η λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη που έχει τοποθετηθεί για την αναστροφή στην είσοδο της Επανομής, εδώ και πολύ καιρό και που μαζί με την έλλειψη διαγράμμισης της οδού, κάνουν τον δρόμο αυτό ιδιαίτερα επικίνδυνο.
Απαντώντας ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης, αφού ανέφερε ότι στο σημείο εκείνο πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα, ισχυρίστηκε ότι η καθυστέρηση στη λειτουργία του φαναριού αυτού, οφείλονταν  «στις γνωστές καθυστερήσεις που υπάρχουν στο Δημόσιο», αλλά και στην εταιρία Ζήμενς η οποία «δεν τοποθέτησε έγκαιρα τις αναγκαίες ηλεκτρονικές πλακέτες για να λειτουργήσει ο φωτεινός σηματοδότης της Επανομής».

Ευτυχώς, μετά την ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της «Συμπολιτείας» όλα αυτά ξεπεράστηκαν και έτσι από σήμερα τέθηκε επιτέλους σε λειτουργία, με την ελπίδα όλων ότι θα περιοριστούν, ακόμα και ότι θα εξαλειφθούν τα τροχαία ατυχήματα από το σημείο εκείνο, που είχε καταντήσει καρμανιόλα όλα τα προηγούμενα Χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.