Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Οι δημαιρεσίες σε όλους τους δήμους της Θεσσαλονίκης

Νέα προεδρεία εκλέχθηκαν σε όλους τους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης μετά τις χτεσινές δημαιρεσίες, με εξαίρεση το δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, εκεί όπου οι εκλογές θα επαναληφθούν την επόμενη Κυριακή.

Μετά το δήμο Θεσσαλονίκης που εξέλεξε το μεσημέρι της Κυριακής τρεις γυναίκες στο προεδρείο, την Καλυψώ Γούλα, τη Σωσώ Αδαμίδου - Γκιουλέκα και τη Ρία Καλφακάκου, γένους θηλυκού θα είναι και το προεδρείο στο δήμο Νεάπολης - Συκεών.
Στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου πρόεδρος επανεκλέχθηκε η Δροσιά Δημητρίου. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν να εκλεγεί αντιπρόεδρος καθώς ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, από τη μείζονα αντιπολίτευση, δεν συγκέντρωσε τις απαιτούμενες ψήφους σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες, με αποτέλεσμα οι εκλογές να επαναληφθούν και πάλι την Κυριακή 12 Μαρτίου. 
Ο δήμος Νεάπολης - Συκεών θα συνεχίσει τα επόμενα δυόμισι χρόνια με τρεις γυναίκες στο προεδρείο. Πρόεδρος εξελέγη η Παρασκευή (Παρή) Γενίτσαρη, αντιπρόεδρος από τη μείζονα αντιπολίτευση η Μαρία Λυκουριώτη και γραμματέας από την ελάσσονα η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
Στο δήμο Καλαμαριάς επανεξελέγη πρόεδρος ο Γιώργος Τελίδης, αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Μανώλης Λαμτζίδης και γραμματέας ο Στέλιος Ματσαρίδης.
Στο δήμο Λαγκαδά νέα πρόεδρος αναλαμβάνει η Ελπινίκη Ανδρεάδου, αντιπρόεδρος εκλέχτηκε η Ελισάβετ Κοτσώνη και γραμματέας ο Γιώργος Κούκος.
Στο δήμο Θέρμης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Θόδωρος Γκουστίλης, αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος και γραμματέας ο Κώστας Τιτέλης.
Στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη πρόεδρος επανεξελέγη ο Μιχάλης Γεράνης, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου, ύστερα από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης, εκλέχτηκε η Χαρίκλεια Αποστολίδου. Στη θέση του γενικού γραμματέα αναδείχτηκε ύστερα από πρόταση της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο Νίκος Καρίκας.
Στο δήμο Δέλτα, επανεξελέγη πρόεδρος η Μαριάνθη Δημοπούλου. Στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο Τριαντάφυλλος Κουρόγλου και στη θέση της γραμματέως η Νικολέτα Πάντη.
Στο δήμο Χαλκηδόνας ο Ευρυσθένης Κοσκινάς επανεκλέχθηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ενώ από την πλειοψηφούσα παράταξη είναι και ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μεντεσίδης, καθώς η μείζονα αντιπολίτευση δεν θέλησε να υποδείξει υποψήφιο. Γραμματέας εκλέχτηκε ο Δημήτρης Δεμερτζής.
Στο δήμο Θερμαϊκού, πρόεδρος επανεξελέγη ο Σπύρος Αδαμίδης, αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Νίκος Παράσχος και γραμματέας ο Νίκος Μπαλάφας.
Στο δήμο Βόλβης ο Νίκος Θωμάς επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ενώ αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Τηλέμαχος Βακουφάρης και γραμματέας ο Κώστας Μουρατίδης.
Στο δήμο Ωραιοκάστρου, πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θεόφιλος Σημαιοφορίδης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Παρισόπουλος και γραμματέας ο Γιώργος Παραπανήσιος.
Στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης εξελέγη πρόεδρος ο Αλέξανδρος Κουσενίδης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κυριλλίδης και γραμματέας ο Γιώργος Καζαντζίδης.

Στο δήμο Παύλου Μελά ο Αθανάσιος Κίκης εκλέχτηκε πρόεδρος, ενώ επανεξελέγησαν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Λαλές και γραμματέας η Ελένη Χαριζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.