Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αναστάτωση από δυσοσμία στο Θερμαϊκό κόλπο

Αναστάτωση, προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, καθώς εμφανίστηκε και πάλι το φαινόμενο της έντονης δυσοσμίας, η οποία ήταν έντονη σε όλες τις περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά.

Κάποιοι από τους κατοίκους απέδωσαν το γεγονός σε τυχόν διαρροή φυσικού αερίου. Κάτι που το διέψευσε κατηγορηματικά ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας,  Λεωνίδας Μπακούρας που δήλωσε  ότι από τους ελέγχους που διενήργησαν τεχνικοί της εταιρείας δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. Απέδωσε δε το φαινόμενο στο Θερμαϊκό κόλπο.
Την ίδια άποψη, διατύπωσε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς, που είπε ότι πιθανότατα η δυσοσμία να οφείλεται σε ένα φαινόμενο εντός του Θερμαϊκού κόλπου που έχει σχέση με τα φύκια.

Συνεργείο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, διενεργεί από το πρωί μετρήσεις στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου και με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.