Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αλλαγές αντιδημάρχων στο δήμο Θεσσαλονίκης

Σε αλλαγές αντιδημάρχων αλλά και αρμοδιοτήτων, προχωρά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τη συμπλήρωση των δυόμισι χρόνων της θητείας του. Στην ευθύνη του γενικού γραμματέα του δήμου, Θωμά Ψαρρά, περνάει το κομμάτι της καθαριότητας, ενώ αποχωρεί η Γιούλη Ρανέλλα, έως σήμερα αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης της δημοτικής του ομάδας, με θέμα "Η νέα πορεία της Πρωτοβουλίας", που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο δημαρχείο, ενώ η επίσημη ανακοίνωση των αντιδημάρχων αναμένεται αύριο στη "Διαύγεια". 
Στις θέσεις τους συνεχίζουν, με διευρυμένες αρμοδιότητες, οι αντιδήμαρχοι Διεθνών Σχέσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης, Σπύρος Πέγκας και Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Λίνα Λιάκου. Παραμένει και ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, ενώ ο Θανάσης Παππάς κρατάει την αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος.
Στις αλλαγές που κάνει ο Γιάννης Μπουτάρης, ο έως σήμερα αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Πέτρος Λεκάκης, αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, μια θέση που κατείχε η Καλυψώ Γούλα, η οποία εκλέχτηκε την περασμένη Κυριακή νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης. Το πόστο που είχε ο κ. Λεκάκης συνενώνεται με αυτό της Γιούλης Ρανέλλα και πλέον αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών η Άννα Αγγελίδου.
Η Έλλη Χρυσίδου παραμένει αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τεχνών, μια αντιδημαρχία που "σπάει" και το κομμάτι της Παιδείας και του Αθλητισμού το αναλαμβάνει ο Γιώργος Δημαρέλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.