Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης στις λέσχες ανάγνωσης του ΔΗΠΠΑΚΥΘ


Tα μέλη και οι φίλοι των λεσχών ανάγνωσης ενηλίκων του τμήματος πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, υποδέχτηκαν για πρώτη φορά το συγγραφέα ενός βιβλίου, τον κ. Θωμά Κοροβίνη, ο οποίος παρουσίασε το τελευταίο του βιβλίο «55». 

Πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα συζήτηση και τέθηκαν ερωτήσεις στο συγγραφέα, που αφορούσαν στην Ομογένεια της Πόλης, την ταυτότητα, το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού, την έμπνευση και τις μεθόδους συγγραφής ενός λογοτεχνικού έργου.
Οι επόμενες συναντήσεις των λεσχών ανάγνωσης ενηλίκων θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, κάθε μήνα, μέχρι και τον Ιούλιο 2013 και θα αφορούν σε Έλληνες λογοτέχνες, παλαιότερους, αλλά και σύγχρονους. Στόχος, είναι να φιλοξενηθούν και στο άμεσο μέλλον συγγραφείς, που επίσης θα παρουσιάσουν το έργο τους. 
Όσοι επιθυμούν να πλαισιώσουν τις Λέσχες Ανάγνωσης και να γίνουν μέλη τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στα τηλέφωνα: 2392330363 και 2392330364 και στο mail: poltherm@gmail.com (υπεύθυνος: Θεοδόσης Τσιρώνης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.