Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Θρήνος στη Ν.Μηχανιώνα για τον Διαμαντή Βαφειάδη


Θρήνος στη Νέα Μηχανιώνα για ένα 32χρονο  παλληκάρι, τον Διαμαντή Βαφειάδη που σκοτώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας από έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών «Πλεύση» της εταιρίας Άγγελος Σακάλογλου, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. H κηδεία του θα γίνει στις 5 μ.μ. της Τρίτης στον Ι.Ν. της Παναγίας Φανερωμένης Μηχανιώνας

Ο 32χρονος Διαμαντής Βαφειάδης, πραγματοποιούσε εργασίες εγκατάστασης ξυλολέβητα θερμού νερού. Κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής λειτουργίας του λέβητα σημειώθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα ο εργάτης να εκτοξευτεί σε απόσταση 30 μέτρων και να σκοτωθεί.
Επιθεωρητές του Τμήματος Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Μακεδονίας - Θράκης διερευνούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Α. Σακαλoγλου.
Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Διαμαντή Βαφειάδη, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη μικρή τοπική κοινωνία, επικράτησε βαρύ πένθος στη Νέα Μηχανιώνα.
Το εργοστάσιο λειτουργούσε μόλις ένα έτος, καθώς η άδεια λειτουργίας του είχε εκδοθεί από τη Διεύθυνση Βιομηχανίας της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας  στις 22 Φεβρουαρίου 2012 (απόφαση φ.14.2.27806/372/12) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.