Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αθώωση Π.Ψωμιάδη για την εξύβριση Τρεμόπουλου


To Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώο τον πρώην Περιφερειάρχη,  Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος κατηγορούνταν για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Στο επίκεντρο της δίκης βρέθηκαν δηλώσεις που είχε κάνει ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τις θέσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Ο μηνυτής υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του και οι θέσεις του παραποιήθηκαν σκοπίμως από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος όπως είπε είχε σκοπό να τον δυσφημίσει. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην απολογία του υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο "πολιτικής κριτικής" και ότι δεν είχε κανένα σκοπό να βλάψει τον κ.Τρεμόπουλο. 
«Ποτέ δεν προσέβαλα και δεν συκοφάντησα κανέναν στα 32 χρόνια που πολιτεύομαι. Η πολιτική αντιπαράθεση είναι μέρος του πολιτικού παιχνιδιού. Τιμώ τον κ. Τρεμόπουλο, ποτέ δεν αμφισβήτησα τον πατριωτισμό του, σέβομαι τις θέσεις του» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην απολογία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.