Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Γλυτώνει ο δήμος Θερμαϊκού το πρόστιμο για τα "τσαρδάκια";

Το οικονομικό βάρος είναι σήμερα 4.300.000 ευρώ
Τα "τσαρδάκια" της Νέας Μηχανιώνας όπως ήταν πριν την κατεδάφισή τους
Προς οριστική λύση οδεύει το πρόβλημα του προστίμου για τα τσαρδάκια στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας, απαλλάσσοντας το Δήμο από ένα σημαντικό οικονομικό βάρος, καθώς το πρόστιμο αυτό ανέρχεται σήμερα στο ποσό των 4.300.084,70 Ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Θερμαϊκού, που δημοσιεύεται στο επίσημο site του δήμου, "μετά από συντονισμένες ενέργειες και επαφές του Δημάρχου Γιάννη Αλεξανδρή με αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα, περιλήφθηκαν στο προς ψήφιση σχέδιο νόμου «Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης και Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο» σχετικές διατάξεις με τις οποίες δίνεται η δυνατότητα στο Δήμο Θερμαϊκού να προβεί σε οριστική τακτοποίηση του θέματος μέσω διαγραφής του εν λόγω προστίμου".
Για την εξέλιξη του θέματος σχετικά με τα τσαρδάκια της Ν.Μηχανιώνας, διαβάστε:

4 σχόλια:

  1. Τι γίνεται ρε παιδιά?ο απατεώνας ο μαυρομάτης που κατέστρεψε την μηχανιώνα ,
    Με την υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού από τον ταμία και με το πρόστιμο από τα τσαρδάκια ,απαλλάχτηκε από όλα? Τώρα οι αγνοί διοικούντες του δήμου που έγιναν μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους μέσα σε 1.5 χρόνο με μπηχτές εκατέρωθεν ,για κάτι απευθείας αναθέσεις και άλλα πολλά , τι θα έχουν για σημαία εναντίον του στις ερχόμενες εκλογές ?ίσως το μουστάκι του να είναι στραβό ,ποιος ξέρει ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσένα δεν σε ενοχλει το 1 εκ. ευρω που έκανε φτερα? Δεν σε ενδιαφέρει οτι ο Αλεξανδρής σε απαλάσει απο το πρόστυμο του Μαυρομάτη? Πόσα ρουσφετια σου έκανε και έπαθες επιλεκτικη λοβοτομη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το 1 εκ. που λες κυριε ξερολα μετα απο ενεργειες του μαυροματη ειναι σε δικλαστικη διαμαχη για να επιστραφει απο την ΕΘΝΙΚΗ τραπεζα ,επειδη μοιραζε το χρημα χωρις καμια εγκριση απο την διοικηση του δημου στον ταμια.οταν θα δικαιωθει και σε αυτο το δικαστηριο ψαξτε παπαγαλακια λαγουμι για να κρυφτητε διοτι τελος για παντα τα ρουσφετια που σας τα ειχε κοψει ο μαυροματης.οσο για το προστιμο με τα τσαρδακια επειδη εισαι ασχετος πανε να ρωτησει τον κουτουκα ποσες φορες τους πηρε με το ζορι απο το χερακι ο μαυροματης και τους ετρεχε στις περιφερειες για να κανουν τις καταλληλες ενεργειες για να σβηστει.δυστηχως η λασπη σας τελειωσε και τωρα πρεπει να παραγεται εργο ωστε να κοιταξετε στα ματια τα προβατα που σας ψηφισαν στις προηγουμενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ Κ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ Ε ΓΑΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.