Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μαθητές από Αγ.Παρασκευή Θέρμης θα καθαρίσουν τη Μηχανιώνα


Ένα μικρό γκρουπ εθελοντών κατά τον καθαρισμό της
παραλίας της Νέας Μηχανιώνας τον Ιούνιο του 2011
Οι μικροί μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής του δήμου Θέρμης, πρόκειται να έρθουν αύριο Τρίτη 23 Απριλίου στη Νέα Μηχανιώνα, για να καθαρίσουν την παραλία της από κάθε σκουπίδι που υπάρχει. Αυτή η εκστρατεία καθαρισμού γίνεται στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποβλέπει στο να αποσταλεί μήνυμα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής συνείδησης προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κώστας Μπάρμπας που είχε τη σχετική ιδέα και συζήτησε σχετικά με τη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου της Αγίας Παρασκευής, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για τη συνδρομή τους και επικροτεί την προσπάθεια όλων των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου που διαθέτουν το χρόνο τους για τον καθαρισμό της παραλίας.
Πάντως πρέπει να πούμε ότι σε αυτή την εκστρατεία καθαριότητας, αύριο ή σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, θα μπορούσαν να συμμετέχουν και εθελοντές από τη Νέα Μηχανιώνα που αγαπούν και πονούν τον τόπο τους. 
Ένα άλλο γκρουπ κατά τον καθαρισμό του Ιουνίου 2011
Θυμίζουμε ότι την άνοιξη του 2011, για μία ανάλογη εκστρατεία καθαρισμού, είχε δημιουργηθεί στη Νέα Μηχανιώνα και Κίνηση Πρωτοβουλίας Εθελοντών, με πολύ μεγάλη μάλιστα συμμετοχή στο ξεκίνημά της. Μια πρωτοβουλία που στη συνέχεια υπονομεύθηκε και «θάφτηκε» από κάποιους μεγαλοσχήμονες «παράγοντες», όταν δεν μπόρεσαν να την ελέγξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.