Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αρχίζει την Παρασκευή η ανθοέκθεση Καλαμαριάς


Ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή 19 Απριλίου, η 26η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς στις εγκαταστάσεις της πλαζ Αρετσού. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 20 Απριλίου στις 18:00 παρουσία του δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη, ενώ η αυλαία θα πέσει την 1η Μαΐου.

Στις εγκαταστάσεις της πλαζ δίπλα στο κύμα, παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, από τα πιο γνωστά μέχρι τα πιο σπάνια φυτά και επαγγελματίες παραγωγοί και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από την Κεντρική Μακεδονία, επιχειρήσεις με είδη εξοχής, κήπου και καλοκαιρινού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις με είδη κεραμικής - λαϊκής τέχνης και διακόσμησης θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, προσφέροντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει αλλά και να αγοράσει λουλούδια αλλά και να διασκεδάσει με τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στην έκθεση.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παραδοσιακούς χορούς και παιδικά χορευτικά, ενώ στον ίδιο χώρο  θα λειτουργεί και έκθεση βιβλίου. Η έκθεση  θα είναι ανοιχτή καθημερινά το πρωί από τις 10.00 έως τις 14.00 και το απόγευμα από τις 17.00 έως τις 21.30. Τα Σαββατοκύριακα και την Πρωτομαγιά θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 21.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.