Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μέλη της "Χρυσής Αυγής" σε ρόλο ελεγκτή στις λαϊκές


Αίσθηση, προκάλεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού η καταγγελία του Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, κ.Βαγγέλη Κουκουρίγκου, ότι εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στις λαϊκές αγορές μέλη της «Χρυσής Αυγής» με  στρατιωτική αμφίεση και κάνουν έλεγχο στους πωλητές!

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κουκουρίγκος, αυτό έγινε στις λαϊκές αγορές και της Μηχανιώνας και των Νέων Επιβατών και της Περαίας. «Είναι εξοργιστικό εξωθεσμικά πρόσωπα να κάνουν έλεγχο στους πωλητές των λαϊκών αγορών», είπε. Και ανέφερε επίσης ότι πριν μέρες μέλη της Χρυσής Αυγής με στρατιωτική αμφίεση κάνανε παρέλαση στην Περαία.
Ο δημαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής δήλωσε άγνοια, λέγοντας ότι για πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο. Ενώ δημιούργησε εντύπωση ο πρόεδρος του Τοπικού της Αγίας Τριάδας κ. Ζευκόπουλος ο οποίος παίρνοντας το λόγο μίλησε για «κάποιο πωλητή στην Αγία Τριάδα που ελέγχθηκε γιατί η ζυγαριά του ζύγιζε λιγότερο, αλλά δεν ξέρω αν ήταν μέλος της Χρυσης Αυγής». Ενώ την παρέλαση τη δικαιολόγησε ως «διανομή έντυπου υλικού» και ζήτησε αντίστοιχα να ελέγχονται και οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ!
Κλείνοντας τη συζήτηση επί του θέματος ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Τσακμάκας δήλωσε ότι η δημοτική αστυνομία κάνει ελέγχους στις λαϊκές αγορές και αν εξωθεσμικά πρόσωπα αναπτύσσουν μια τέτοια δραστηριότητα, τότε αυτό είναι αρμοδιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.