Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν θάφτηκε ζωντανή η 49χρονη από την Περαία

Μετά την νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι τρεις ιατροδικαστές της Θεσσαλονίκης, κατέληξαν ότι η 49χρονη από την Περαία  δεν θάφτηκε ζωντανή, αποκλείοντας παράλληλα και την περίπτωση της νεκροφάνειας.


Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές η ώρα θανάτου της είναι αυτή που δόθηκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να πέθανε από ασφυξία.

Νωρίτερα, το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι «στις 25/9/2014 και ώρα 6.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό γιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ.Δ.Ζ., η οποία ήταν σε τελικό στάδιο καρκίνου». 

«Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ως άνω ασθενούς» καταλήγει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Την υπόθεση ερευνούν από το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελίες των συγγενών της, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.