Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγή καιρού:Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη

Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού καθώς προβλέπονται έως την Τετάρτη βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα φαινόμενα προβλέπονται στα ηπειρωτικά, ενώ στα κεντρικά και και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές οι βροχοπτώσεις.


Πιο αναλυτικά:

Την Κυριακή, τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές, προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και πιθανώς για λίγο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο Ιόνιο.

Τη Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Την Tρίτη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια , την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.

Την Τέταρτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.