Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ανοιχτές εγγραφές στις Ακαδημίες του Ν.Ο.Α.Θ

Συνεχίζονται οι ανοιχτές εγγραφές στο Ναυτικό Όμιλο Ακτής Θερμαϊκού (ΝΟΑΘ) για τις Ακαδημίες του, ανηλίκων και ενηλίκων. Η Ακαδημία Ανηλίκων για τις κατηγορίες OPTIMIST και LASER δημιουργεί ομάδες 6-8 ατόμων, για ηλικίες 7-15 ετών, με καθοδήγηση έμπειρης και μεθοδικής προπονητικής ομάδας.


Στόχος είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας και του ναυταθλητισμού , ώστε να αναδειχθούν ταλέντα που θα στελεχώσουν την αγωνιστική ομάδα το Ν.Ο.Α.Θ.
Ανοιχτές είναι επίσης και οι εγγραφές ενηλίκων, για τις Ακαδημίες Παράκτιας Ιστιοπλοΐας με σκάφη μονής γάστρας (
MONOHULL) και CATAMARAN.
Πέντε σαββατοκύριακα πλεύσεων και δύο θεωρικά μαθήματα, για έμπειρους και μη, με ιδανικές συνθήκες θάλασσας και ανέμων και με κόστος που θα εκπλήξει !
 
(αποδίδεται Δίπλωμα Παράκτιας Ιστιοπλοΐας, απαραίτητο για ενοικιάσεις μικρών ιστιοπλοϊκών (
dinghy) και catamaran)
Στο μεταξύ, εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών του ΝΟΑΘ στην 4η Διεθνή Ιστιοπλοική Regatta που διοργάνωσε ο ΟΦΘ, την 4-7/9/14. Ο Θοδωρής Χατζησταύρου τερμάτισε 1ος στην κατ. Laser και ο Μιχαλης Τσαμπάζης 8ος, νεοφώτιστος στην κατηγορία.  Καλή ήταν η παρουσία και του Χάρη Γιαννακού. Ικανοποιητικάς και οι εμφανίσεις των παιδιών στα Optimist, Άννα Μπαλή και Γιάννης Μπάρτζης. Συχγαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.