Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισαν να καθαρίζονται τα βουλωμένα φρεάτια

Άμεσα ανακλαστικά επέδειξαν οι αρμόδιοι, μετά το σχόλιό μας
Επειδή τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται και οι σωστές ενέργειες να επικροτούνται, δεν μπορούμε να μην επαινέσουμε τους αρμόδιους του δήμου Θερμαϊκού για τα άμεσα ανακλαστικά που επέδειξαν μετά το προχθεσινό σχόλιό μας για την ανάγκη απόφραξης των βουλωμένων φρεατίων ομβρίων υδάτων. Και από χτες συνεργείο, καθαρίζει τις σχάρες των φρεατίων, αρχίζοντας από την οδό 25ης Μαρτίου της Ν.Μηχανιώνας.

Οι σχάρες αυτές, ήταν μέχρι τώρα εντελώς βουλωμένες, καθώς είχαν καλυφθεί από όγκους χωμάτων και άλλων φερτών υλικών, με αποτέλεσμα σε αρκετές από αυτές να φυτρώσουν ακόμη και αγριόχορτα. Και βέβαια, ένας Θεός ξέρει, από πότε είχαν να καθαριστούν. Ίσως δε να μην είχαν αποφραχθεί διόλου από τότε που κατασκευάστηκε το δίκτυο αποχέτευσης!

Αφού επαναλάβουμε το «μπράβο» προς τους αρμόδιους του δήμου Θερμαϊκού, για την άμεση ανταπόκριση στο σχόλιό μας, θέλουμε να συστήσουμε να αυξηθούν, εάν υπάρχει η δυνατότητα τα συνεργεία καθαρισμού των φραγμένων φρεατίων. Τα οποία είναι πάρα πολλά και με τον ρυθμό που γίνεται  ο καθαρισμός τους, θα απαιτηθούν αρκετοί μήνες. Και το φθινόπωρο με την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων, ήρθε για τα καλά.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΕΑΝ ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ;) ΑΝΑΘΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.