Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημερωτικές συναντήσεις για τις επιχειρήσεις του Θερμαϊκού

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για τις επιχειρήσεις και τους εργοδότες σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη Πρωτοβουλία Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης "ΠΡΩΤ.Α".

Η υλοποίηση της δράσης "Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης" χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έχει ως στόχο την εξοικείωση των επιχειρηματιών της περιοχής στην έννοια και τις πρακτικές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ως εργαλείο απόκτησης συγκριτικού πλεονεκτήματος στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά.
Για τη διευκόλυνση πρόσβασης των επιχειρηματιών ο Δήμος Θερμαϊκού έχει προγραμματίσει οι συναντήσεις αυτές να διεξαχθούν και στις τρεις (3) Δημοτικές Ενότητες.
Η πρώτη συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22/9/2014, και ώρα 18:00΄-20:00΄ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κτίριο Νέων Επιβατών.
Η δεύτερη συνάντηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 24/9/2014, και ώρα 18:00΄-20:00΄ στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, Κώστα Βάρναλη 2, στη Νέα Μηχανιώνα, ενώ η τρίτη θα γίνει την Τετάρτη, 01/10/2014, και ώρα 18:00΄-20:00΄ στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.

Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ  θα  παρουσιάσει το Πρόγραμμα Επιδότησης Επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ωφελουμένων των πρωτοβουλιών: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.