Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Έκρηξη Μπόλαρη για τις προκλήσεις Φούχτελ

Πυρ και μανία με τις ενέργειες του Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας Φούχτελ, να αποστείλει ερωτηματολόγιο σε όλους τους δήμους και της περιφέρειες της χώρας είναι ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης. Για το ίδιο θέμα, όταν ρωτήθηκε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ.Μαυρομάτης από τη «Συμπολιτεία», δήλωσε ότι δεν ελήφθη στο δήμο η επιστολή του Γερμανού τοποτηρητή της κ.Μέρκελ.

«Η ενέργεια του Γερμανού Υφυπουργού Φούχτελ , να αποστείλει ερωτηματολόγιο στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, παραβιάζει κάθε έννοια κρατικής κυριαρχίας της Ελλάδας και προσβάλλει την δημοκρατική λειτουργία της χώρας» ανέφερε σε δήλωσή του Σερραίος Βουλευτής.
Ο κ.Μπόλαρης κάνει λόγο για προκλητική ενέργεια και για «θράσος του αποικιοκράτη» ενώ ζητά την ρητή και απερίφραστη απόρριψη από όλα τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια της χώρας.

«Αναμένεται ακόμη η αντίδραση των συναρμοδίων Υπουργών της Κυβέρνησης» καταλήγει στη δήλωσή του o επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.