Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Προσοχή: Έρχεται επιδείνωση του καιρού

Επιδείνωση θα παρουσιάσει καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης και από τα δυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ. Πιο αναλυτικά, από το απόγευμα της Πέμπτης θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.


Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθεί στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλη την ηπειρωτική χώρα και βαθμιαία θα επεκταθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες στα δυτικά.

Το Σάββατο βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές θα εκδηλωθούν στη κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποραδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Στα ανατολικά θα επικρατήσουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι (8 με 9 μποφόρ) ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα (περίπου 8 με 10 βαθμούς).

Τα φαινόμενα σταδιακά θα ασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.