Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Άνοιξε πανιά» το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Μηχανιώνας

Τα μέλη του Τ.Σ. της Ν.Μηχανιώνας. Ο "δαίμονας της φωτογραφίας", έκοψε
το ένα από τα μέλη. Θα επανορθώσουμε στην επόμενη συνεδρίαση
Καλή αρχή, για το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Μηχανιώνας, που άνοιξε πανιά, με την αποφασιστική διάθεση όλων των μελών του να ενώσουν τις δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες τους. Στην πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Ν.Μηχανιώνας, που έγινε το βράδυ της Τρίτης, η διάθεση για κοινή προσπάθεια προς το καλό του τόπου, ήταν εμφανής.

Στη συνεδρίαση, προσήλθε και ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, ο οποίος χαιρετίζοντας τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευόδωση των προσπαθειών τους, τονίζοντας παράλληλα το σημαντικό ρόλο που πρέπει να έχουν τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, καθώς αποτελούν τα βασικότερα κύτταρα Δημοκρατίας και τους κρίκους επιτυχίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
«Αναγνωρίζοντας αυτό το ρόλο των δημοτικών κοινοτήτων, η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» υπογράμμιζε στο εκλογικό της πρόγραμμα ότι τα Τοπικά Συμβούλια θα πρέπει να πάψουν να είναι διακοσμητικά όργανα, όπως μέχρι τώρα, αλλά να αποκτήσουν ουσιαστικές αρμοδιότητες, με ένα μικρό προϋπολογισμό κι ένα τεχνικό πρόγραμμα μικροέργων άμεσης προτεραιότητας και επείγουσας ανάγκης», είπε ο Σπ. Κουζινόπουλος. Προσθέτοντας ότι προς την κατεύθυνση αυτή, θα ασκήσει πίεση στο δημοτικό συμβούλιο προς τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού.
Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Μηχανιώνας είναι η κυρία Μένη Βαρσάμογλου, αντιπρόεδρος ένα παλιό και δοκιμασμένο στέλεχος της αυτοδιοίκησης και της εθελοντικής προσφοράς, ο Σάκης Δασκαλάκης και μέλη η κ.Μαριάνα Μαρίτσα-Σιάπκαρη από την παράταξη της πλεριοψηφίας, Παναγιώτης Λιόλιος από τη μείζονα αντιπολίτευση και Τούλα Πορίδου από τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού».

Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε στην πρώτη του συνεδρίαση το Τ.Σ. Ν.Μηχανιώνας ήταν η ανάθεση αρμοδιοτήτων στα μέλη του, η έγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η γνωμοδότηση για την εκμίσθωση δημοτικών χώρων για εκδηλώσεις κοινωνικού-επιστημονικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου.

2 σχόλια:

  1. με δεδομενη την επεμβαση του δαιμονα της φωτογραφιας....καποιος ...περισσευει η κανω λαθος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΘΕΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΘΕΣ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΛΩΝ ΘΕΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ; ΟΛΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΓΝΩΜΩΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ; ΜΗΠΩς ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ; ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ !! ΑΙΝΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΚΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.