Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Αλεξανδρής: "Μυθεύματα και φαντασιώσεις τα περί τριγμών"


«Μυθεύματα» και «φαντασιώσεις», χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, τα όσα δημοσιεύθηκαν σε ψευδεπίγραφο site, το οποίο διατείνεται ότι υπάρχουν «τριγμοί στη διοίκηση του Αλεξανδρή», ενώ παράλληλα διατυπώνει τον ισχυρισμό πως δημιουργούνται «έντονες υπόνοιες ότι κάτι δεν πάει καλά στην συνοχή της ομάδας του κου Αλεξανδρή».

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς αυτούς ο δήμαρχος κ. Αλεξανδρής δήλωσε ότι αποτελούν ευσεβείς πόθους όσων με μυθεύματα και φαντασιώσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα στην ενότητα της παράταξης «Θερμαϊκός για όλους» που διοικεί το δήμο Θερμαϊκού με τη θέληση της πλειοψηφίας των δημοτών.
«Είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες φορές διαφορετικές εκτιμήσεις και διαφορετικές προτάσεις από κάποιους δημοτικούς συμβούλους, όμως αυτό είναι απόλυτα υγιές, αυτό εξάλλου επιτάσσει η Δημοκρατία την οποία σέβεται με θρησκευτική ευλάβεια η παράταξή μας. Από εκεί και πέρα όμως, όλα τα άλλα αποτελούν μυθεύματα και φαντασιώσεις και απορώ με κάποιους που προσπαθούν να δημιουργήσουν ζητήματα εκ του μη όντως», παρατήρησε ο κ. Αλεξανδρής.

Πρόβλημα με Κ.Στεφανίδη;
Από το ίδιο δημοσίευμα όμως, προκύπτει σοβαρό ζήτημα για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυριάκο Στεφανίδη, ο οποίος εμφανίζεται να αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης του δήμου ότι λειτουργεί «με τεχνοκρατικές και λογιστικές αντιλήψεις», να δηλώνει ότι ο ίδιος δεν θα γίνει «διαχειριστής της μιζέριας». Και τέλος, λες και είμαστε σε προεκλογική περίοδο, να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα από 13 σημεία για τη Νέα Μηχανιώνα, ζητώντας να γίνει ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, «να μεταφερθεί  ο δρόμος στην οδό Πολυτεχνείου», να δοθεί «χώρος περιπάτου με θέα τον Όλυμπο», να δημιουργηθεί μαρίνα,  να κατασκευαστούν μουσείο και ενυδρείο, να αναδειχθεί ο υγροβιότοπος και άλλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ψευδεπίγραφο site  με το σχετικό δημοσίευμα, είναι το ίδιο που παρουσιάζει και γκάλοπ για ένα θέμα, την υπόθεση Κτενίδη, ανακινώντας μετά από 88 χρόνια ένα ξεχασμένο ζήτημα το οποίο λειτουργεί διχαστικά στην κοινωνία της Νέας Μηχανιώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.