Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού: "Μην πληρώνετε το χαράτσι της ΔΕΗ"

Να μην πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ, προτρέπει τους πολίτες η "Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού", προκειμένου οι κυβερνώντες, με την απειθαρχία και την ανυπακοή στα χαράτσια της εξαθλίωσης, να αντιληφθούν την δυσαρέσκεια, την αντίθεση και το θυμό των πολιτών. Ενώ τέλος ζητά να υπάρξει αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του "Μαύρου Μετώπου" ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και Τρόϊκας.

Η ανακοίνωση της "Λαϊκής Επιτροπής Θερμαϊκού έχει ως εξής:
"Μη πληρώνεις το χαράτσι της ΔΕΗ. Δεν αντιλαμβάνονται τη δυσαρέσκεια, την αντίθεση και το θυμό σου αν τρέξεις και το πληρώσεις. Απειθαρχία, ανυπακοή στα χαράτσια της εξαθλίωσης. Αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΝΕΟΙ ΚΑΙ
ΝΕΕΣ.
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑ.Ο.Σ – ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Έφτασε η ώρα να δυναμώσουμε την αντίδρασή μας στις πολιτικές χρεοκοπίας του λαού μας. Να ανατρέψουμε την πολιτική που εξοντώνει τη λαϊκή οικογένεια.
Να συντονίσουμε τη δράση μας πιο οργανωμένα, ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης. Ενάντια στην κυβέρνηση, την τρόικα και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.
Ο ελιγμός της κυβέρνησης για παράταση της εντολής διακοπής του ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και για σύσταση τριμελών επιτροπών δεν μας ξεγελάει. Έγινε κάτω από τον συνεχώς αυξανόμενο λαϊκό ξεσηκωμό και προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν. Το χαράτσι δεν καταργείται, στην πράξη δεν γίνεται ηπιότερο. Μας κοροϊδεύουν.
Με περισσότερη ένταση να εκδηλώσουμε τώρα την
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ
Γιατί δεν έχουμε και δεν θέλουμε
ενώ οι βιομήχανοι απαλλάσσονται από το χαράτσι
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί και να σκύψει το κεφάλι στον απαράδεκτο εκβιασμό των χαρατσιών. Να χαλάσουμε τα σχέδιά για την εφαρμογή τους και στα επόμενα χρόνια. Τα χρήματα δεν θα σώσουν τη χώρα. Θα σώσουν τις τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο.
Μη σε καθηλώνουν με τον εκβιασμό : ευρώ ή δραχμή.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.