Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Την Κυριακή το "Χαριστικό Παζάρι" της Πρωτοβουλίας


Με μεγάλο ενθουσιασμό από τα μέλη, τους εθελοντές αλλά και τους δημότες του Θερμαϊκού συνεχίζεται η προετοιμασία για το 2o Χαριστικό Παζάρι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην Περαία, στο άλσος δίπλα στα Goodys.


Παράλληλα με το «χαριστικό παζάρι», που θα γίνει από τις 10,30 το πρωϊ ως τις 12 το μεσημέρι, θα λειτουργεί συλλογική κουζίνα, θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης, αλλά και τραγούδι.
Ήδη ελέγχθηκε, αξιολογήθηκε και συσκευάσθηκε σε κιβώτια ο ρουχισμός που έχει προσφερθεί απλόχερα από συνδημότες. Παράλληλα συγκεντρώνονται φάρμακα, τρόφιμα αλλά και πλείστα άλλα είδη σπιτιού καθώς και  βιβλία, cd, παιχνίδια, παπούτσια κλπ.
Τις προηγούμενες ημέρες μέσα σε χαρούμενο κλίμα, οι εθελοντές συσκεύασαν τις ποσότητες τροφίμων που έχουν συγκεντρωθεί από τις προσφορές των παραγωγών του τελευταίου παζαριού Χωρίς Μεσάζοντες που έγινε το περασμένο Σάββατο. Την προσεχή βδομάδα θα δοθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται. Είναι οικογένειες που έχουν απευθυνθεί στην Πρωτοβουλία, ακολούθησε επαφή  μελών της θεματικής επιτροπής   διάθεσης τροφίμων μαζί τους και εντάχθηκαν στην ομπρέλα αλληλεγγύης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας. Το πακέτο βοήθειας θα περιλαμβάνει λάδι, αλεύρι, ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, μέλι, κρεμμύδια.
Η ανεξάρτητη Πρωτοβουλία καλεί όσους από τους συνδημότες μας, αυτή την δύσκολη για όλους χρονική περίοδο, έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, μπορούν να φέρνουν τις προσφορές τους στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών (εργάσιμες ώρες) ή να απευθύνονται στα τηλ:2392057451, 973556231, 6948482008, 2392052021      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.