Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Νέο τροχαίο στον Περιφερειακό-"Κοιμούνται" οι αρχές


Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Νεάπολης στο ρεύμα προς δυτικά, λόγω πάγου που σχηματίστηκε στο οδόστρωμα, την ίδια στιγμή που οι αρμόδιοι για την κυκλοφορία στο σημαντικό αυτό οδικό άξονα, κοιμούνται ύπνο βαθύ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξαιτίας των χαμηκών θερμοκρασιών που επικρατούσαν σχηματίστηκε στο οδόστρωμα  πάγος από νερά που φτάνουν από την πλαγιά του βουνού στο σημείο και δεν βρίσκουν διέξοδο, καθώς δεν έχουν καθαριστεί τα φρεάτια.
Εξαιτίας του πάγου δύο οδηγοί έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων που οδηγούσαν, με αποτέλεσμα να προσκρούσουν στις μπάρες. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με προβλήματα και βρίσκονται άνδρες της τροχαίας.
Πάγος έχει σχηματιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε άλλους δρόμους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και συνιστάται προσοχή στους οδηγούς.
Στο μεταξύ, τον εισαγγελέα αναμένεται να ενημερώσει σήμερα η Τροχαία Θεσσαλονίκης και να ζητήσει την παρέμβασή του για την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα στην περιφερειακή οδό, με τον παγετό που σχηματίζεται από νερά που συγκεντρώνονται και δεν βρίσκουν διέξοδο…
Όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ενώ η Τροχαία ενημέρωσε στις 03.00 τα ξημερώματα την αρμόδια υπηρεσία, ΔΕΣΕ, ότι στον περιφερειακό σχηματίζεται πάγος, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για τον καθαρισμό του δρόμου, οι υπάλληλοι είπαν ότι πιάνουν δουλειά στις 07.00!
Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί λίγο μετά τις 06.00 και πάλι ατύχημα στον κόμβο της Νεάπολης, χωρίς ευτυχώς τραυματίες.
Επίσης, η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, δηλώνει πως το προσωπικό της δεν επαρκεί για να καθαρίσει τον περιφερειακό από τον πάγο που σχηματίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.