Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Διαψεύδει ο δήμαρχος Θερμαϊκού τα περί δήθεν "αγοράς γης" από τον Ιβάν Σαββίδη στους Ν.Επιβάτες


Διέψευσε κατηγορηματικά ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, το δημοσίευμα  αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, για αγορά έκτασης 40 στρεμμάτων στην περιοχή μεταξύ Περαίας και των Ν. Επιβατών από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει προχωρήσει στην απόκτηση έκτασης 40 στρεμμάτων στην περιοχή της Περαίας. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport".
«Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται πως έχει προχωρήσει στην απόκτηση με αγορά έκτασης 40 στρεμμάτων στην περιοχή της Περαίας, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν η έκταση αυτή θα χρησιμεύσει σε χώρο για γηπεδικές εγκαταστάσεις, ή σε κάποιου άλλους είδους επένδυση, όπως η επένδυση γης και real estate. Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται στο ύψωμα πάνω από τον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί προς τους Νέους Επιβάτες. Είναι έκταση επικλινής και για γηπεδικές εγκαταστάσεις θα απαιτηθεί διαμόρφωση χώρου".
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή με αφορμή το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας για την αγορά 40 στρεμμάτων στην περιοχή των Ν. Επιβατών Η απάντηση που έλαβε είναι η εξής: "Δεν υπήρξε καμία επαφή με τον ίδιο τον κ. Σαββίδη ή με κάποιον εκπρόσωπό του για την αγορά αυτής της μεγάλης έκτασης όπως αναγράφεται στο δημοσίευμα. Στην περιοχή δεν υπάρχουν πολλά αγροτεμάχια τα οποία να ανήκουν σε ιδιώτες, τα περισσότερα είναι περιουσία του δήμου Θερμαϊκού.
Δεν είναι εύκολο να παραχωρηθεί γη, χρειάζεται να παρθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο και φυσικά ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μας παρουσιάσει το project της επένδυσής του. Επαναλαμβάνω πως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από επιχειρηματία και στην προκειμένη περίπτωση από τον κ. Σαββίδη για την αγορά γης στην περιοχή του Θερμαϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.