Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

"Ο Άη Βασίλης πάλι θα ρθει..." στο Αγγελοχώρι


Συνεχίζεται εντατικά και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα το πρόγραμμα «Ο Άη Βασίλης πάλι θάρθει...!», που οργανώνουν οι «Εθελοντές Πολιτισμού» στο Αγγελοχώρι. Στόχος του, είναι παιδιά με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες να πάρουν ενα μικρό δωράκι για τις γιορτές. Τυλιγμένο σε όμορφο χαρτί, που κάνει τις παιδικές καρδούλες να γεμίζουν χαρά! 

Ολοι μπορούμε να γίνουμε Αι Βασίλης και να προσφέρουμε χαρά! Έτσι, αν έχετε μεταχειρισμένα παιδικά παιχνίδια και βιβλία αλλά ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, μπορείτε να τα προσφέρετε. Μπορείτε να φέρετε σοκολάτες, κάλτσες, χαρτί περιτυλίγματος, κούπες Χριστουγεννιάτικες η οτιδήποτε θέλετε. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε παιδιά του Δήμου που εχουν καταγραφεί στην ομάδα εθελοντών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας και τους παρέχονται τρόφιμα και στα παιδιά που έχουν ανάγκη και βοηθιούνται απο τους Εθελοντές Πολιτισμού. Τα δώρα θα γίνουν όμορφα πακετάκια απο τις εθελοντριες των Εθελοντών Πολιτισμού με κινητικα προβλήματα που θέλουν να προσφέρουν με πολλή χαρά σε αυτή τη δράση. Οτι νομίζετε οτι μπορει να φερει χαρά ειναι ευπρόσδεκτο! Κατα καιρούς θα ανεβάζουμε συγκεκριμένα περιστατικά με ηλικία, ανάγκη, ευχή κλπ. Αν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΘΕΙ...! θα χαρούμε να επικοινωνήστε μαζι μας!

ΙΔΕΕΣ για δωρακια
παιχνιδια και βιβλια παιδικα σε καλη κατασταση
σοκολατες-γκοφρετες
κάλτσες
παιδικά σαμπουάν
οδοντοβουρτσες
λουτρινα οχι σκισμενα
βραχιολακια για κοριτσια
κουπες με Χριστουγεννιατικα σχεδια
( jumbo μια εξαδα για 6 παιδια)
χριστουγεννιατικα παιχνιδια
χυμοι
Σακουλακια με καρυδια και αμυγδαλα
χριστουγεννιατικα κεράκια
mp3 - mp4 με προβλημα που μπορει να φτιαχτει
κλπ
ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ!
ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.