Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Νέος πρόεδρος στην "Τουριστική", απών ο Ζαβέρκος


O Πρόεδρος των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων δήμου Θερμαϊκού κ. Βασίλης Γωνιωτάκης, εκλέχθηκε νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού (ΤΕΘ) Α.Ε., παίρνοντας το σύνολο των ψήφων από τα παριστάμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αυτής της δημοτικής επιχείρησης. Η «πέτρα του σκανδάλου» της δίμηνης σχεδόν αναταραχής στην ΤΕΘ, ο αντιπρόεδρός της κ.Αντώνης Ζαβέρκος, αλλά και το μέλος του Δ.Σ, Γιώργος Καριώτης, δεν εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση.

Έτσι, ο κ. Γωνιωτάκης εκλέχθηκε Διευθύνων Σύμβουλος ομόφωνα με εννέα ψήφους, μία εξέλιξη που μπορεί να θεωρηθεί ως δικαίωση της δημοτικής αρχής.
Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Νοεμβρίου, σε μία επεισοδιακή τότε συνεδρίαση του δ.σ. και μετά από μία «πραξικοπηματική» κίνηση κάποιων μελών να θεωρήσουν αντικαταστατικά «έκπτωτη» την πρόεδρο της ΤΕΘ, κ. Ευαγγελία Φαρίνη, διεξήχθη ψηφοφορία και για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου, την οποία τότε κατέλαβε ο κ. Γιώργος Καριώτης, που αυτοπροτάθηκε και πήρε 6 ψήφους, ενώ ο κ. Βασίλης Γωνιωτάκης, που προτάθηκε από τη διοίκηση του δήμου, έλαβε 4 ψήφους.
Το αποτέλεσμα εκείνης της ψηφοφορίας είχε χαρακτηρισθεί ως «ήττα» του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή, ο οποίος όμως είχε χαρακτηρίσει ως παράνομη και αντικαταστατική τόσο την αμφισβήτηση της προέδρου της ΤΕΘ, όσο και την εκλογή του διευθύνοντος συμβούλου. Ακολούθησε ένα μπαράζ δηλώσεων και ανακοινώσεων αλλά και καταγγελίες ότι η όλη αναταραχή στην ΤΕΘ προκλήθηκε για λόγους… κουμπαριάς αλλά και πολιτικών φιλοδοξιών.
Περισσότερα για το θέμα αυτό μπορείτε να διαβάσετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.