Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ένας ξαφνικός μεγάλος έρωτας.....


Πολύ έγκαιρα, εδώ και τριάμισι μήνες, γράφαμε για τις πρώϊμες κινήσεις που γίνονται από ενδιαφερόμενους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Θερμαϊκού και προειδοποιούσαμε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν το Μάϊο του 2014, έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας και ν΄ ακούσουν τα αυτιά μας. Θυμηθήκαμε εκείνες τις προβλέψεις μας με όλα αυτά τα…. φλερτ που βλέπουμε να αναπτύσσονται στην περιοχή.

Τι αγάπες είναι αυτές. Τι όρκοι πίστης, τι διαβεβαιώσεις και τι κομπλιμέντα. Φλόμωσε το μάτι μας αυτές τις μέρες από τις κολακείες. Για τους «καλλιεργημένους ανθρώπους», για τους «προβληματισμένους», τους «ευαισθητοποιημένους» και τους «κυρίως καλοπροαίρετους». Μόνο ανθοδέσμες με λουλούδια δεν είδαμε να αποστέλλονται ακόμη, αλλά, όσο βαδίζουμε προς την προεκλογική περίοδο, μην εκπλαγείτε εάν γίνει και αυτό.
Δεν είναι φυσικά κακό κάποιος φιλόδοξος πολιτικός να αναγνωρίζει εμμέσως, μετά από δύο χρόνια τα λάθη του, έστω κι αν δεν βρήκε ούτε τώρα το θάρρος να αποσύρει και να ζητήσει συγνώμη για τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που ασυλλόγιστα εκστόμισε. Το ζήτημα είναι ότι στο πίσω μέρος του κεφαλιού των ερωτοτροπούντων, κρύβονται οι προεκλογικές αρχηγικές τους επιδιώξεις. Γιαυτό και οι… ερωτικές τους εξομολογήσεις μάλλον είναι εκ του πονηρού και κανέναν δεν πείθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.