Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Μειωμένη λόγω κρίσης η έξοδος των Θεσσαλονικέων

Παρελθόν, αποτελούν τέτοιες μαζικές Χριστουγεννιάτικοι έξοδοι

Αισθητά μειωμένος σε σύγκριση με τις εξόδους των προηγούμενων ετών, είναι ο αριθμός των αυτοκινήτων που φεύγουν από τη Θεσσαλονίκη, καθώς, λόγω της οικονομικής κρίσης και της ακριβής βενζίνης, λίγοι πλέον είναι αυτοί που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε ειδυλιακούς προορισμούς, όπως γινόταν παλαιότερα.

Λόγω ακριβώς αυτής της μειωμένης κίνησης, ομαλά διεξάγεται η έξοδος των οχημάτων από τη Θεσσαλονίκη, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η κίνηση γίνεται χωρίς προβλήματα, τόσο από τα διόδια των Μαλγάρων, όσο και από τα διόδια του Προφήτη.
Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.
Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν (Βόρας), αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στην περιοχή της Νάουσας.
Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στα ορεινά του νομού Γρεβενών, αλλά και σε σημεία του δρόμου προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Οι αλυσίδες είναι, επίσης, απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στο δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.