Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Εξόρμηση της ΡΕΚΚ στο Νέο Κατιρλί Καλαμαριάς

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 2.00μμ, μέλη της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνηση Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γνωρίζοντας τον τόπο μας», θα εξορμήσουν στο συνοικισμό «Νέο Κατιρλί», όπου θα  συναντηθούν με κατοίκους και το Δ.Σ. του τοπικού Συλλόγου και μετά από μια σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του συνοικισμού, θα συζητήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν την περιοχή.

Στις 12 το μεσημέρι το κλιμάκιο της ΡΕΚΚ θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Κατιρλιωτών “Άγιος Ιωάννης ο  Πρόδρομος”» στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίας Ελένης 1 και Βιθυνίας).
Θα συζητηθούν τόσο τα προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις όσο και τα πλεονεκτήματα της περιοχής, που μπορούν να αξιοποιηθούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην γειτονιά.

Πρόγραμμα της δράσης:
10 πμ Συνάντηση της ομάδας στο καφενείο «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ», στο κέντρο της Καλαμαριάς.
Παρουσίαση της ιστορίας του συνοικισμού και της συμβολής του στο σχηματισμό της φυσιογνωμίας του Δήμου Καλαμαριάς  καθώς και των σύγχρονων  προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους, από μέλος της ΡΕΚΚ
10:30 πμ– 12:00 μ Επίσκεψη σε χαρακτηριστικά σημεία του Συνοικισμού
12:00 Συνάντηση με το Δ.Σ. του «Συλλόγου Κατιρλιωτών “Άγιος Ιωάννης ο  Πρόδρομός”» στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίας Ελένης 1 και Βιθυνίας).
1:00 – 2:00 μμ Περιήγηση σε τμήματα του πρ. Στρ. Κόδρα που γειτονεύουν με το Συνοικισμό
                                                      





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.