Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Βανδαλισμοί και δολιοφθορές στο δημοτικό θέατρο Επανομής

Το δημοτικό θέατρο Επανομής, έργο της διοίκησης του Λάκη Οικονομίδη
Τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας για να δοθεί τέλος στους βανδαλισμούς που σημειώνονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα στο Δημοτικό Θέατρο της Επανομής, ζητά ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, με επιστολή που απέστειλε προς τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Επανομής, Β. Καραβασίλη.

Ο κ.Μαυρομάτης στην επιστολή του κάνει λόγο για ομάδες αγνώστων νεαρής ηλικίας, που κάνουν χρήση οινοπνευματωδών ποτών έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, και για καταστροφές αρκετών χιλιάδων ευρώ στις εγκαταστάσεις του. Εκτός των υβριστικών συνθημάτων σε τοίχους με ανεξίτηλα χρώματα, οι δημοτικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει σοβαρές ζημίες στη σκεπή του Δημοτικού Θεάτρου στην εσωτερική τοιχοποιία  και ολική καταστροφή της πόρτας  εισόδου στη σκηνή Επίσης,έχουν διαπιστωθεί κλοπές μέρους του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου του Δήμου

Στην επιστολή του που έχει κοινοποιήσει και στον Διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ν. Ζησιμόπουλο, ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι το καταστροφικό έργο των άγνωστων δραστών έχει επεκταθεί και στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου.που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Δημοτικό Θέατρο. Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητά άμεσες ενέργειες από τις Αστυνομικές Αρχές, δηλώνοντας εκ των προτέρων βέβαιος ότι θ’ ανταποκριθούν στο δημοτικό αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.