Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Διανομή ρυζιού σε απόρους

Πέντε τόνους ρυζιού διένειμε ο Δήμος Θερμαϊκού σε άπορες και πολυμελείς οικογένειες. Oι Δημοτικές Κοινωνικές Υπηρεσίες διέθεσαν τις ποσότητες του ρυζιού σε 738 δικαιούχους, καλύπτοντας μέρος των αναγκών των ίδιων και των οικογενειών τους σε βασικά είδη διατροφής.

Η προμήθεια και διανομή του ρυζιού έγινε μέσω του « Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους», στο οποίο μετέχει ο Δήμος Θερμαϊκού. Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν και παρέλαβαν από δημοτικές εγκαταστάσεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα, τις ποσότητες που τους αναλογούσαν, όπως αυτές ρυθμίζονται με απόλυτη ακρίβεια σε απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανάλογα με τον αριθμό των μελών των οικογενειών τους.

Έτσι στους δικαιούχους του προγράμματος στην Περαία διατέθηκαν δυόμισι (2 ½) τόνοι ρυζιού, στους Νέους Επιβάτες 510 κιλά, στην Αγία Τριάδα 125 κιλά, στη Νέα Μηχανιώνα 223 κιλά, στην Επανομή 626 κιλά και στο Μεσημέρι 962 κιλά ρυζιού. Σε προηγούμενο διάστημα  μέσω του ίδιου προγράμματος είχαν διανεμηθεί στους δικαιούχους ποσότητες τυροκομικών  προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.