Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Παγκόσμια διάκριση για αθλήτρια του "Αίαντα" Θερμαϊκού

Υπερήφανους, έκανε όλους τους κατοίκους του Θερμαϊκού και όχι μόνο, η επιτυχία της αθλήτριας του Γυμναστικού Ομίλου «Αίας» Θερμαϊκού,  Αντωνίας Σακελλαρίδου, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στον κόσμο στο συχρονισμένο τραμπολίνο, στο 24ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Τραμπολίνο, που διεξήχθη στην Odense της Δανίας.

Σε μια άψογη διοργάνωση της FIG (Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής) η αθλήτρια του «Αίαντα» συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα και αγωνίσθηκε στο συγχρονισμένο τραμπολίνο, μαζί με την αθλήτρια του ΔΑΣ Αργυρούπολης,  Χριστίνα Τάτση.
Πρόκειται για μια τολμηρή και πρωτότυπη συνεργασία δύο συλλόγων που πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελληνική Γυμναστική. H ένωση Βορρά και Νότου έδωσε στην Ελλάδα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι δύο αθλήτριες κατάφεραν με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα να ανέβουν στο βάθρο των νικητών και να κερδίσουν το Χάλκινο μετάλλιο. Την πρώτη θέση κέρδισαν οι αθλήτριες από την Ρωσία και την δεύτερη οι αθλήτριες της Ιαπωνίας.
Προπονητές των αθλητριών ο Βαλέριος Γκεβορκιάν και η Καλιρρόη Μανωλούκου. Μαζί τους, ήταν στην Οdense η προπονήτρια Ράνια Ρούτσου και ο Γιώργος Αλαμανιώτης.
Στην ατομική κατάταξη η αθλήτρια του "Αίαντα" κέρδισε την 15η θέση στον κόσμο!
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη για το Ελληνικό Τραμπολίνο που σηματοδοτεί την ανοδική πορεία του αθλήματος, αλλά και ενδεικτική της  εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον «Αίαντα» Θερμαϊκού, γιαυτό και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τη διοίκηση και την ακούραστη πρόεδρο του συλλόγου, Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.