Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» στο πλευρό των αγροτών

Ένα τμήμα των αγροτών στα Πράσινα Φανάρια, την ώρα της συνέλευσής τους

Την  ολόθερμη συμπαράσταση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» στους αγωνιζόμενους αγρότες μετέφερε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Σπύρος Κουζινόπουλος, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε αργά το απόγευμα στο μπλόκο των «Πράσινων Φαναριών», όπου είναι συγκεντρωμένοι αγρότες με τα τρακτέρ τους από την Ανατολική Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» ενημερώθηκε από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου και κυρίως τις θέσεις για το Ασφαλιστικό και το φορολογικό, αλλά και το αίτημα για διάλογο με την κυβέρνηση από μηδενική βάση για τα προβλήματα των αγροτών.
Στο μπλόκο των «Πράσινων Φαναριών» μετέχουν εκτός των άλλων και πάνω από 100 αγρότες της Επανομής με τα αγροτικά τους μηχανήματα, καθώς επίσης από τον Τρίλοφο, το Πλαγιάρι και άλλες περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως και της Χαλκιδικής.

Την ώρα της επίσκεψης του εκπροσώπου της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», άρχιζε συνέλευση των αγροτών που μετέχουν στο μπλόκο αυτό, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες ενόψει της αυριανής καθόδου τους στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της «Agrotica 2016». Όπως αναφέρθηκε, οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα είναι οι μόνοι που θα μεταβούν με τα τρακτέρ τους στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, παρατάσσοντάς τα στην είσοδο της ΔΕΘ, ενώ οι αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα θα κατευθυνθούν πεζοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.