Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Καθαρές κουβέντες - καθαρά χέρια – καθαρές λύσεις

του Θοδωρή Τζίνα*
Γιατί με την «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»; Διότι:
·         Ο ανοικτός τρόπος συγκρότησης της παράταξης και επιλογής του επικεφαλής διασφαλίζουν την δημοκρατική λειτουργία της και τη συμμετοχή των πολιτών.
·         Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού δεν κουβαλάνε «αμαρτίες» του παρελθόντος, δεν έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και δεν έχουν πολιτικές ή οικονομικές εξαρτήσεις. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι ο φορέας του νέου.

·         Είναι η μόνη παράταξη που έχει ξεκάθαρη πολιτική θέση για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιλάει την γλώσσα της αλήθειας για την σημερινή κατάσταση της Χώρας και του Δήμου μας.
·         Δεν κλίνει τα μάτια στην οικονομική κρίση που ζούμε. Δεν διατυπώνει «μαγικές» λύσεις και «μαυρογιαλούρικες» υποσχέσεις. Έχει σαφή πρόταση και ρεαλιστικό πρόγραμμα για:
ü  Την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Να απλωθεί ένα δίκτυ ασφαλείας για όσους πλήττονται από την κρίση.
ü  Να μπει ένα φρένο στο σημερινό κατήφορο και να μπουν οι βάσεις για μια υγιή ανάπτυξη προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας.
ü  Να προστατευτούν οι δημόσιοι χώροι και η δημοτική περιουσία.
ü  Να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.
Γι αυτό λοιπόν, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ αλληλεγγύης και ανατροπής.
Καθαρές κουβέντες - καθαρά χέρια – καθαρές λύσεις.

*Ο Θεόδωρος Τζίνας είναι  Βιολόγος MSc, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπολιτεία ΘερμαΪκού», τηλ. 697222829, email: thtzinas@otenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.