Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Σπ.Κουζινόπουλος: «Διεκδικούμε το αυτονόητο: Καλούς δρόμους»

«Είναι τραγικό να ζούμε σε έναν παράδεισο με ένα άθλιο οδικό δίκτυο, με δρόμους γεμάτους λακκούβες, που καταστρέφουν τα αυτοκίνητα των συνδημοτών μας, με δρόμους δίχως πεζοδρόμια που γίνονται αδιάβατοι με την πρώτη βροχή, με δρόμους άκρως επικίνδυνους, που εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή των πολιτών». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM-100.

Απαντώντας σε παρατήρηση του διευθυντή του FM-100, Βασίλη Κοντογουλίδη, ότι ενώ ο δήμος Θερμαϊκού διαθέτει εκπληκτικές παραλίες, όπως αυτές του Ποταμού Επανομής, εντούτοις έχει το μειονέκτημα να είναι δύσκολη η πρόσβαση προς αυτές, λόγω του κακού οδικού δικτύου, ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπ. Κουζινόπουλος παρατήρησε:
«Δυστυχώς γιαυτό το κακό οδικό δίκτυο δεν νοιάστηκε κανείς όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η Νομαρχία Θεσσαλονίκης παλαιότερα και νυν Αντιπεριφέρεια, την οποία υπηρετούσε ο κ.Τσαμασλής, αδιαφόρησε εξοργιστικά, ενώ οι δήμαρχοι της περιοχής, με πρώτο και καλύτερο τον κ.Μαυρομάτη, αδράνησαν και δεν διεκδίκησαν το αυτονόητο: Καλούς και  ασφαλείς δρόμους, στους οποίους δεν θα καταστρέφονται καθημερινά τα αυτοκίνητα, δεν θα διατρέχουν κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα από τις λακκούβες, δεν θα κινδυνεύει η ζωή τους σε δρόμους-καρμανιόλες».
Σε παρατήρηση, ότι λόγω της εγγύτητας προς τη Θεσσαλονίκη των ακτών του Θερμαϊκού, αυτές θα έπρεπε να σφύζουν από τουρίστες και επισκέπτες, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, σημείωσε με έμφαση:

«Λέμε να φέρουμε τουρίστες. Σε ποιους δρόμους θα κυκλοφορήσουν αυτοί οι τουρίστες; Θα κυκλοφορήσουν στο δρόμο Μηχανιώνας-Περαίας-Θεσσαλονίκης που έχει χαρακτηριστεί από την Τροχαία σαν ο πιο επικίνδυνος δρόμος στο νομό Θεσσαλονίκης, καθώς κάθε χρόνο σημειώνονται εδώ κατά μέσο όρο, πέντε θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και άλλοι 30 βαρύτατοι τραυματισμοί; Για το δρόμο αυτό πρέπει να προσθέσω, μια και ο κ.Τσαμασλής υπήρξε αντινομάρχης, πως ο τότε νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, είχε δηλώσει ότι «αν εγώ δεν φτιάξω το δρόμο στη διάρκεια της θητείας μου, θα αυτοκτονήσω». Ο κ.Ψωμιάδης έφυγε ή μάλλον τον φύγανε, όμως ο δρόμος παραμένει στο ίδιο χάλι που ήταν και πριν μια τριακονταετία», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.