Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συμπολιτεία Θερμαϊκού: «Οι πολίτες κ.Μαυρομάτη δεν τρώνε κουτόχορτο»

Από το Γραφείο Τύπου της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, αναφορικά με την ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου κ.Ι.Μαυρομάτη ότι θα μοιράζει τρόφιμα από τα εκλογικά του κέντρα:
«Όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες στο δήμο Θερμαϊκού να φτωχοποιηθούν και να μην έχουν ούτε τα προς το ζην, ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, ήταν παντελώς εξαφανισμένος, μακριά από τους συνδημότες μας που είχαν ανάγκη, μακριά από τους χιλιάδες άνεργους νέους μας, μακριά από τους άστεγους και τους ανήμπορους.

Τους «θυμήθηκε» τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές και με θεατρινίστικο τρόπο, ανακοίνωσε ότι θα μοιράζει τρόφιμα από τα…. εκλογικά του κέντρα. Ο λαϊκισμός και ο Μαυρογυαλουρισμός στην αποθέωσή τους.
Δεν μας εκπλήσσουν  αυτές οι προεκλογικές κινήσεις του κ.Μαυρομάτη, ο οποίος αντιγράφει όχι μόνο τις μεθόδους άλλων (όπως του γνωστού νεοναζιστικού κόμματος ή υποψηφίων δημάρχων στην περιοχή μας που στελεχώνουν σήμερα την παράταξη Τσαμασλή και οι οποίοι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, διένειμαν… μπουκάλια με νερό), αλλά αντιγράφει και τον εαυτό του. Καθώς το ίδιο έκανε και στις προηγούμενες εκλογές, όταν μοίραζε σε φτωχές οικογένειες μπουκαλάκια με λάδι ή έταζε ότι θα φέρει δωρεάν πετρέλαιο από τη Λιβύη του Καντάφι!!

Είμαστε σίγουροι ότι οι δημότες του Θερμαϊκού στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου θα δώσουν στην κάλπη την κατάλληλη απάντηση στους θρασύτατους λαϊκιστές, που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους και νομίζουν ότι μπορούν να υφαρπάσουν την ψήφο τους με ένα κιλό ζάχαρη, μισό κιλό ρύζι κι ένα πακέτο μακαρόνια. Τέρμα οι υποκριτές, τέρμα οι Μαυρογυαλούροι, τέρμα και τα προεκλογικά τους κόλπα. Οι πολίτες κύριε Μαυρομάτη ξύπνησαν. Δεν τρώνε  κουτόχορτο».

1 σχόλιο:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος2 Μαΐου 2014 στις 11:58 μ.μ.

    Ούτε τσίπα δεν έχει το ψέμα πάει κόρκομπο.
    Όλοι παλεύουν να γίνουν δημοτικοί υπάλληλοι την Παρθένα την κάνανε ιδιωτική άντε αυτό ήταν τυπογραφικό λάθος δεν βαριέσαι.
    Το άλλο που από αστυνομικό τον άνθρωπο τον έκαναν ιδιωτικό υπάλληλο άντε και αυτό και αυτό λάθος για άλλη αιτία.
    Αλλά η γελοιότητα ξεπέρασε τα όρια ούτε να το γράψω δεν μπορώ ο Καραδεξιός Ζαβέρκος (προβεβλημένο στέλεχος της Β’ Θεσσαλόνικης της ΝΔ, στο «δημοκρατικό» ψηφοδέλτιο αυτό δεν το αναφέρουν ντροπή πράγμα, έχω λύσει στα γέλια). Τον βαφτίσανε πολιτικό μηχανικό λέει, αυτός θα χτίσει την Αλέξαντερλαντ. Μπερδεύτηκα αυτό το είπε ο μάγος κάτι θα βρεί να χτίσει και αυτό το κομματόσκυλο.
    Δηλαδή φαντάσου αν ψεύδεται στο βιογραφικό των υποψηφίων του τι κάνει στα υπόλοιπα θέματα!
    Απορώ αυτοί που μπήκανε στο ψηφοδέλτιο του πώς νοιώθουν με όλα αυτά τα ψέματα.
    Ζήτω ο Ασπρομάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.