Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Να σηκωθούμε από τον καναπέ και να δουλέψουμε

της Δανάης Οφάκογλου*
Καθώς πλησιάζουμε τις εκλογές της 18ης Μαίου είναι καλό να προσδιορίσουμε τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει ο δήμος μας, ο δήμος Θερμαϊκού..Τα προβλήματα πολλά, χρόνια και άλυτα. Ένας δήμος με φυσικό πλούτο, από τις καλύτερες γεωγραφικές θέσεις και με δυνατότητες για αποδοτικά σχέδια. Είναι η στιγμή για να προχωρήσουμε παρακάτω..Δεν έχουμε πλέον χρόνο για γκρίνιες και το γνωστό "πινκ πονκ" ευθυνών για το ποιος μας έφερε ως εδώ. Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε, να δώσουμε ιδέες, να δουλέψουμε σκληρά, να απαιτήσουμε μια καλύτερη ζωή για όλους εμάς.


Εμείς οι νέοι πρέπει περισσότερο από ποτέ να δραστηριοποιηθούμε, να συνεργαστούμε, να σηκωθούμε από τον καναπέ και να δουλέψουμε.
Ένα είναι το σίγουρο...Ότι οι νέοι άνθρωποι δε θέλουν άλλα λόγια και υποσχέσεις...Το συνεχές θα θα θα θα....τέλειωσε! Οι παρελθοντικές πολιτικές βυθίστηκαν με όλα τα δεινά που προκλήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Τώρα χρειάζονται μόνο πράξεις, λύσεις και δουλειά. Κανένας δε θα αγαπήσει τον τόπο μας περισσότερο από εμάς. Κανένας δε θα σεβαστεί τον τόπο μας περισσότερο από εμάς.

Αυτή τη φορά πρέπει να μας οδηγήσει στο φως ο αξιότερος, ο ικανότερος, ο άνθρωπος που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, ασφάλεια. Αυτός που θα πει τα λιγότερα λόγια, τις λιγότερες υποσχέσεις και θα αποφύγει τις φανφάρες και τις τυμπανοκρουσίες..

Εκεί έξω είναι οι νέοι...οι πολίτες..οι κάτοικοι του τόπου αυτού!
Εσείς οι υποψήφιοι ακούστε τους, μιλήστε τους, δώστε τους βήμα..και μπορεί να κερδίσετε ίσως την εμπιστοσύνη..ίσως την ψήφο!
Ο καιρός γαρ εγγύς...Καλή επιτυχία σε όλους και ότι είναι καλύτερο για αυτόν τον τόπο ας γίνει.

*Η Δανάη Οφάκογλου είναι φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαικών Σπουδών, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.