Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Χ.Ιβάνοβιτς: Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κ.Μαυρομάτης

Ο Χ.Ιβάνοβιτς και δίπλα του ο Τ.Μάγγος
του Χρήστου Ιβάνοβιτς στον "Ακτιβιστή"
Η αλήθεια είναι πως ο κ. Μαυρομάτης όταν ρωτήθηκε πριν περίπου εβδομάδες συμφώνησε να συμμετάσχει αφού του είχαν γνωστοποιηθεί πλήρως οι όροι της διαδικασίας του ντιμπέϊτ (όπως άλλωστε είχε γίνει και με όλους τους υποψηφίους δημάρχους, γεγονός που μπορείτε να επιβεβαιωθεί). Το μόνο που έμενε αδιευκρίνιστο ήταν ο τόπος διεξαγωγής του.


 Όταν πριν από περίπου μια βδομάδα κάναμε ένα ακόμα κύκλο τηλεφωνημάτων προς τους υποψηφίους και τους ανακοινώσαμε ότι θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ (ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Σάκη Δημάκη για την δωρεάν διάθεση του χώρου) ο κ. Μαυρομάτης μας παρέπεμψε (ο κ. Μάγγος συνομίλησε μαζί του) στον Γραμματέα του αφού δήλωσε ότι μάλλον δεν θα συμμετάσχει γιατί: 
1) δεν είστε έγκριτοι δημοσιογράφοι (φυσικά και δεν είμαστε δημοσιογράφοι, πόσο μάλλον έγκριτοι. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου "ενεργός πολίτης - εραστής της ενημέρωσης") 
2) δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι υποψηφιότητες (αυτό όμως δεν τον απέτρεψε να συμμετέχει σε ντιμπέϊτ που έγινε πριν από 20 περίπου μέρες με όλους τους υποψηφίους στο ραδιόφωνο του ΑΛΦΑ) 
3) έχει προγραμματίσει επαφές και συζητήσεις με φορείς για την αντίστοιχη ώρα και μέρα.
Ο Γραμματέας του που απευθυνθήκαμε μας έδωσε την αρνητική απάντηση μετά από μια μέρα (αφού έπρεπε να ενημερωθεί για το πρόγραμμα του επικεφαλής και να συνεννοηθεί μαζί του). Η ανάρτηση στο μπλογκ της παράταξής του λίγες ώρες πριν το ντιμπέϊτ απλά επιβεβαίωσε και δημοσιοποίησε την αναλήθεια των λόγων και δικαιολογιών του.
Ο καθένας κρίνει την πράξη και τον άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.