Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Άρχισε να λειτουργεί το εκλογικό κέντρο της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού" στην Περαία

Λιτό, απέριττο, δίχως περιττά έξοδα και σπατάλες και χωρίς να προκαλεί στη σημερινή δύσκολη συγκυρία,  στήθηκε και άρχισε να λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της Περαίας, στην οδό Αμπελοκήπων 55 το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με υποψήφιο δήμαρχο τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Σπύρο Κουζινόπουλο. Η έναρξη της λειτουργίας του, συνδυάστηκε με συγκέντρωση στελεχών της παράταξης και υποψηφίων συμβούλων, για να εκφέρουν τη γνώμη τους σχετικά με την εκλογική μάχη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα:
"Με την ευκαιρία που άρχισε να λειτουργεί το εκλογικό μας κέντρο, συγκεντρώθηκαν εδώ κάποιοι από τους υποψήφιους δημοτικούς μας συμβούλους για να συζητήσουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα και μέχρι τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου.
Κοινή εκτίμηση όλων των υποψηφίων μας είναι ότι βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, ότι ο συνδυασμός μας έχει πολύ μεγάλη απήχηση στην κοινωνία του δήμου Θερμαϊκού, δεδομένου ότι οι συμπολίτες μας επιθυμούν να τα αλλάξουν όλα. Να γκρεμίσουν όλο αυτό το σάπιο κατεστημένο που υπάρχει στο δήμο μας, το αδιαφανές σύστημα που στηρίζει τους υποψηφίους της διαπλοκής, της αδράνειας, της ανευθυνότητας και της στασιμότητας. Για να βγει ο δήμος μας από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια.

Δίνουμε τον καλό αγώνα για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση την οποία προσπαθούν να  διαιωνίσουν οι κύριοι Μαυρομάτης και Τσαμασλής. Και είμαστε σίγουροι ότι οι συνδημότες μας θα δώσουν νικηφόρο αποτέλεσμα στη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού».  Ώστε να υπάρξει επιτέλους μια νέα πορεία, μία ουσιαστική αλλαγή των πάντων, μία ανατροπή, μία νέα δραστηριότητα που θα οδηγήσει  το δήμο Θερμαϊκού πέντε βήματα ψηλότερα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.