Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Οργή κατά της LIDL για τον εμπαιγμό των καταναλωτών

Οργή και αγανάκτηση κατά της LIDL, για τις άθλιες μεθόδους εμπαιγμού και εξαπάτησης της κοινής γνώμης. Εκατοντάδες καταναλωτές, ήταν συγκεντρωμένοι από τις 7:30 το πρωί έξω από τα δύο καταστήματα της πολυεθνικής εταιρίας που είναι στην περιοχή ( Νέας Μηχανιώνας και Περαίας), περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά, για να προμηθευτούν «αρνάκι νωπό Ελλάδος προς 3,99 ευρώ το κιλό» σύμφωνα με την τηλεοπτική διαφήμιση.

Όταν όμως έφθασαν στα ψυγεία όπου ήταν τοποθετημένο το προϊόν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν υπήρχαν παρά μετρημένα στο ένα χέρι συσκευασμένα τεμάχια από κομμάτια αρνιού, τα οποία μόνο οι 2-3 πρώτοι πρόλαβαν να πάρουν, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στα …. «κρύα του λουτρού».

Το τι επακολούθησε και ποιες βαρύτατες εκφράσεις κατά της LIDL ακούστηκαν, είναι αδύνατο να περιγραφεί. Ενώ αποδέκτες των διαμαρτυριών γίνονται οι υπάλληλοι της γερμανικής εταιρίας σούπερ-μάρκετς, οι οποίοι όμως ήταν και οι μόνοι που δεν ευθύνονταν για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και τον άγριο Πασχαλιάτικο εμπαιγμό των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.