Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Σπύρος Κουζινόπουλος: "Ποια γραμμάτια ξεπληρώνουν οι κύριοι Τσαμασλής και Μαυρομάτης;"

Τις τεράστιες ευθύνες των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η χώρα αλλά και ο δήμος Θερμαϊκού, επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Κουζινόπουλος, στην τηλεμαχία (ντιμπέϊτ) που οργάνωσε η δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης  TV-100. Yπογραμμίζοντας παράλληλα και την ένοχη σιωπή που τηρούν οι ανθυποψήφιοί του, Γιάννης Μαυρομάτης και Γιώργος Τσαμασλής, αρνούμενοι να πουν και την παραμικρή λέξη επ΄αυτού.

«Ποια γραμμάτια ξεπληρώνουν οι κύριοι Τσαμασλής και Μαυρομάτης;  Γιατί δεν αναφέρουν ούτε μία λέξη για τις τεράστιες ευθύνες των μέχρι τώρα κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και της σημερινής συγκυβέρνησης για το χάλι στο οποίο οδήγησαν τη χώρα και το δήμο Θερμαϊκού; Γιατί δεν λένε για την περικοπή κατά 60% των πόρων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξ αιτίας της οποίας κινδυνεύει ο δήμος μας να βάλει λουκέτο; Γιατί δεν επισημαίνουν αυτές τις ευθύνες; Ποιες δεσμεύσεις έχουν; Τι φοβούνται;», ρώτησε ο Σπύρος Κουζινόπουλος, χωρίς να πάρει καμία απάντηση και από τους δύο υποψηφίους.
Όπως στη συνέχεια επισήμανε, από κει και πέρα, είναι τεράστιες οι ευθύνες αυτών που μέχρι τώρα διοίκησαν το δήμο Θερμαϊκού και το δήμο Μηχανιώνας. Που άφησαν το δήμο χωρίς επαρκή στόλο οχημάτων, με πεπαλαιωμένα απορριμματοφόρα, που χαλάνε διαρκώς και καθημερινά σχεδόν 2-3 από αυτά βρίσκονται στα συνεργεία για επισκευή. Με συνέπεια αυτή τη στιγμή ο Θερμαϊκός να είναι πνιγμένος στα σκουπίδια, μια κατάσταση που δυστυχώς θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Όπως επίσης είναι τεράστιες οι ευθύνες και της Περιφέρειας που άφησε το δήμο σ΄αυτό το σημερινό χάλι. «Εάν η Περιφέρεια βρισκόταν κοντά στο δήμο, δεν θα φτάναμε σ΄αυτά τα βουνά προβλημάτων που σήμερα πνίγουν το δήμο Θερμαϊκού και τους δημότες του», σημείωσε με έμφαση ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού».

Νωρίτερα ο Σπύρος Κουζινόπουλος εξήγησε τον πρωτοφανή για τα χρονικά της περιοχής τρόπο ανάδειξής του ως επικεφαλής της παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», με την ομόφωνη εκλογή του από τα 250 μέλη της παράταξης και όχι με την «επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος», όπως έγινε με τους άλλους υποψηφίους. «Στόχος και προσπάθειά μας είναι να φέρουμε το δήμο Θερμαϊκού ένα βήμα ψηλότερα, να μπορέσει επιτέλους ο ήλιος του Θερμαϊκού να ανατείλει καλύτερα απ΄ ότι μέχρι σήμερα για τους συνδημότες μας», είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος2 Μαΐου 2014 στις 11:56 μ.μ.

    Ούτε τσίπα δεν έχει το ψέμα πάει κόρκομπο.
    Όλοι παλεύουν να γίνουν δημοτικοί υπάλληλοι την Παρθένα την κάνανε ιδιωτική άντε αυτό ήταν τυπογραφικό λάθος δεν βαριέσαι.
    Το άλλο που από αστυνομικό τον άνθρωπο τον έκαναν ιδιωτικό υπάλληλο άντε και αυτό και αυτό λάθος για άλλη αιτία.
    Αλλά η γελοιότητα ξεπέρασε τα όρια ούτε να το γράψω δεν μπορώ ο Καραδεξιός Ζαβέρκος (προβεβλημένο στέλεχος της Β’ Θεσσαλόνικης της ΝΔ, στο «δημοκρατικό» ψηφοδέλτιο αυτό δεν το αναφέρουν ντροπή πράγμα, έχω λύσει στα γέλια). Τον βαφτίσανε πολιτικό μηχανικό λέει, αυτός θα χτίσει την Αλέξαντερλαντ. Μπερδεύτηκα αυτό το είπε ο μάγος κάτι θα βρεί να χτίσει και αυτό το κομματόσκυλο.
    Δηλαδή φαντάσου αν ψεύδεται στο βιογραφικό των υποψηφίων του τι κάνει στα υπόλοιπα θέματα!
    Απορώ αυτοί που μπήκανε στο ψηφοδέλτιο του πώς νοιώθουν με όλα αυτά τα ψέματα.
    Ζήτω ο Ασπρομάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.