Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Γερή κόντρα στο debate της TV-100 για το δήμο Θερμαϊκού

Γερή… κόντρα, προβλέπεται στο debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Θερμαϊκού, που θα μεταδοθεί σήμερα Τρίτη, στις 8 το βράδυ, από τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης "TV-100", καθώς στη μιάμιση ώρα που θα διαρκέσει η εκπομπή, πρόκειται να τεθούν όλα τα καυτά ζητήματα που απασχολούν το δήμο Θερμαϊκού και τους δημότες του.


Απέναντι στη δημοσιογράφο Κική Τσιλιγκερίδου, πρόκειται να βρεθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι: Σπύρος Κουζινόπουλος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Γιάννης Μαυρομάτης της παράταξης «Θερμαϊκός νέα πορεία», Ντίνα Μώραλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και Γιώργος Τσαμασλής του «Θερμαγικού-καλύτερη ζωή» 

1 σχόλιο:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος2 Μαΐου 2014 στις 11:59 μ.μ.

    Ούτε τσίπα δεν έχει το ψέμα πάει κόρκομπο.
    Όλοι παλεύουν να γίνουν δημοτικοί υπάλληλοι την Παρθένα την κάνανε ιδιωτική άντε αυτό ήταν τυπογραφικό λάθος δεν βαριέσαι.
    Το άλλο που από αστυνομικό τον άνθρωπο τον έκαναν ιδιωτικό υπάλληλο άντε και αυτό και αυτό λάθος για άλλη αιτία.
    Αλλά η γελοιότητα ξεπέρασε τα όρια ούτε να το γράψω δεν μπορώ ο Καραδεξιός Ζαβέρκος (προβεβλημένο στέλεχος της Β’ Θεσσαλόνικης της ΝΔ, στο «δημοκρατικό» ψηφοδέλτιο αυτό δεν το αναφέρουν ντροπή πράγμα, έχω λύσει στα γέλια). Τον βαφτίσανε πολιτικό μηχανικό λέει, αυτός θα χτίσει την Αλέξαντερλαντ. Μπερδεύτηκα αυτό το είπε ο μάγος κάτι θα βρεί να χτίσει και αυτό το κομματόσκυλο.
    Δηλαδή φαντάσου αν ψεύδεται στο βιογραφικό των υποψηφίων του τι κάνει στα υπόλοιπα θέματα!
    Απορώ αυτοί που μπήκανε στο ψηφοδέλτιο του πώς νοιώθουν με όλα αυτά τα ψέματα.
    Ζήτω ο Ασπρομάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.