Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σπ.Κουζινόπουλος: «Γιατί να εμπιστευθούμε ξανά ανθρώπους που μέχρι τώρα απέτυχαν παταγωδώς;»

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», αναφέρθηκε, στη συνέντευξή του στον «Τοπικό Ορίζοντα» που κυκλοφορεί, στη δική του υποψηφιότητα, αλλά και στους άλλους δύο ανθυποψηφίους του, Ι.Μαυρομάτη και Γ.Τσαμασλή που διεκδικούν το δήμο Θερμαϊκού, επισημαίνοντας την πλήρη αποτυχία τους.

-Για τον Ι.Μαυρομάτη: «Έδωσε εξετάσεις επί 8 χρόνια ως δήμαρχος Μηχανιώνας και απέτυχε  παταγωδώς. Γιατί να τον εμπιστευτούν οι ψηφοφόροι του δήμου Θερμαϊκού; Για τα ανύπαρκτα «έργα» του και τους δρόμους-καρμανιόλα Μηχανιώνας-Θεσσαλονίκης και Μηχανιώνας-Πλαγιαρίου;  Για τα «τσαρδάκια», για τα οποία χρέωσε τον τότε δήμο Μηχανιώνας με πρόστιμο 4.591.148,84 ευρώ και τώρα απειλείται με κατάσχεση η ακίνητη περιουσία του δήμου Θερμαϊκού; Για την κατάχρηση στο Ταμείο του δήμου Μηχανιώνας που γίνονταν επί 1,5 χρόνο και ο κ.Μαυρομάτης δεν έπαιρνε χαμπάρι; Για τις άχρηστες μελέτες στις οποίες ξοδεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ; Για το Διεθνές Πανεπιστήμιο που χάθηκε από την περιοχή εξ αιτίας της ανεπάρκειάς του; Ή μήπως για την καταστροφική πολιτική που ακολούθησε στα τρειάμιση χρόνια που ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού;
-Για τον Γ.Τσαμασλή: «Εμφανίστηκε στο δήμο Θερμαϊκού ως «μάγος» και ως «θαυματοποιός» και επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ ανεφάρμοστων προεκλογικών εξαγγελιών με τα Αλεξάντερλατς, τις Θερμαϊκές Ριβιέρες, τους υποθαλάσσιους υφάλους και τις άλλες μπαρούφες με τις οποίες βομβαρδίζει ασταμάτητα τους συνδημότες μας. Ο άνθρωπος είναι κατ΄επάγγελμα λαϊκιστής, καθώς υποσχέθηκε μέχρι…. «δωρεάν παροχή ενέργειας» από το ασύμφορο για εκμετάλλευση κοίτασμα φυσικού αερίου της Επανομής. Τον ρωτήσαμε κατ΄επανάληψη: «Όταν επί 20 χρόνια ως νομαρχιακός σύμβουλος, αντινομάρχης και αντιπεριφερειάρχης δεν πρόσθεσε ούτε ένα κεραμίδι στο χωριό του το Μεσημέρι, πώς να τον εμπιστευθούν οι πολίτες του Θερμαϊκού;». Ακόμη περιμένουμε απάντηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν του επιτρέψουν οι ψηφοφόροι να αναλάβει το δήμο, θα ξεπουλήσει τη δημοτική περιουσία, όπως ο ίδιος διακήρυξε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.