Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Υλοποιείται το πρόγραμμα "Οίκος και Κοινωνία"

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΟΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΑ Πρωτοβουλία Πολιτών για την Υποστήριξη των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων» σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς ,  Δήμο Θέρμης,  Δήμο Θερμαϊκού  και Δήμο Δέλτα υλοποιεί το Σχέδιο «ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ » στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ » με «Αναθέτουσα Αρχή» το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης και «Αρχή Διαχείρισης» το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ).

Το Πρόγραμμα   «ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ » χρηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, επιχειρήσεις για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας δέκα τριών (13) ατόμων για έξι (6)  μήνες, με το συνολικό ποσό των  56.660,84 ευρώ.
Ως ποσό χρηματοδότησης υπολογίζεται το ποσό που αντιστοιχεί στο ύψος του κατώτατου βασικού μισθού, όπως ορίζεται κάθε φορά από τις κείμενες διατάξεις, με τις αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές. Η σχέση εργασίας μπορεί να είναι σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπάλληλο ή εργάτη ή σύμβαση αυτοαπασχόλησης (εργόσημο) για τις κατηγορίες εργαζομένων που αυτό προβλέπεται ( καθαριότητα, κατ΄οίκον φροντίδα ατόμων, εργάτες γης κλπ)
 Στο πλαίσιο αυτό, η ΑμΚΕ «ΟΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»  καλεί ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα όπως καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ατόμων για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας έως εξαντλήσεως των θέσεων.  
Ο χρόνος απασχόλησης μπορεί να είναι πλήρης ή μερικός και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος : Γραφεία «ΟΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» Ερμού 15, 5ος όροφος, τηλέφωνο 2310.326419, 2310.288010. Κινητό τηλέφωνο: 6977831631. Αρμόδια: κα Ελένη Γεώργαρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.