Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Έκθεση φωτογραφίας για την Καλαμαριά από την ΡΕΚΚ

Περισσότερες από 100 έγχρωμες και ασπρόμαυρες  φωτογραφίες με θέμα την Καλαμαριά και το δημόσιο χώρο θα αντικρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης φωτογραφίας, που θα διαρκέσει από την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα,  9 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης, που οργανώνεται από τη Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς, θα γίνουν την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015 , στις 8μμ.

Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε μέρα από 6μμ μέχρι και 10μμ και τα Σαββατοκύριακα από  6 μμ μέχρι και 10 μμ και από 11 πμ μέχρι 2 μμ. 
Με την πρωτοβουλία  αυτή η ΡΕΚΚ  φιλοδοξεί να αναδείξει τη σημασία των  δημόσιων χώρων  στη διατήρηση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και να συμβάλει στην ενεργοποίηση και δραστηριοποίησή τους  στην κατεύθυνση της  ανάδειξης  της σημασίας  της προστασίας  και του αγώνα για  την βελτίωσή τους.
Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ανοιχτή σε όλους.
Η πρωτοβουλία αυτή ιδιαίτερα στοχεύει στην προσέλκυση νέων και μαθητών ,  που βιώνουν περισσότερα έντονα στην καθημερινότητά τους την υποβάθμιση των   δημόσιων  χώρων και στο δραστικό περιορισμό τους στο βωμό της εργολαβοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.