Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Κάνει πίσω το ΤΑΙΠΕΔ και με την έκταση της Ιερισσού

Μετά την υπαναχώρησή του στο θέμα του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας
Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέση
Μετά το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, το ΤΑΙΠΕΔ αναγκάστηκε να κάνει πίσω και με την αντίστοιχη έκταση των 230,779 τμ στην Ιερισσό Χαλκιδικής, σύμφωνα με τη βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ιγγλέζη.

«Μετά την εκ παραδρομής ανακοίνωση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την πώληση έκτασης στην Ιερισσό Χαλκιδικής 230,779 τ.μ , υπήρξε άμεση επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ταμείου ο οποίος και διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ αποσύρει την πρόταση για την συγκεκριμένη έκταση.
Σε ότι αφορά την αξιοποίηση της συγκεκριμένης περιοχής, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ είναι ήδη σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αριστοτέλη ούτως ώστε η περιοχή να αξιοποιηθεί από τον ίδιο τον Δήμο και να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας της» επισημαίνει η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται ότι η πρώτη αντίδραση στην ανακοίνωση από την  εντεταλμένη σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ περί εκποίησης πέντε εκτάσεων, μεταξύ των οποίων αυτών της Αγίας Τριάδας και της Ιερισσού, προήλθε από την Συμπολιτεία Θερμαϊκού η οποία με ανακοίνωσή της προειδοποιούσε για δυναμική αντίδραση των κατοίκων. Μετά την ανακοίνωση εκείνη και το έντονο παρασκήνιο που ακολούθησε, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιττσιόρλας, επικοινώνησε την επόμενη ημέρα με τον επικεφαλής της «Συμπολιτείας» και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, αποδίδοντας τη σχετική ανακοίνωση της εντεταλμένης συμβούλου σε «παρανόηση» και διαβεβαιώνοντας ότι αντί της εκποίησης, θα υπάρξει μίσθωση του χώρου της Αγίας Τριάδας, προκειμένου να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο ως κάμπινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.