Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

«Μια βαλίτσα Γερμανικά» - Εκδήλωση για παιδιά στη Βιβλιοθήκη Ν.Μηχανιώνας

Μια δράση πρώτης επαφής με τη γερμανική γλώσσα σχεδιασμένη για παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να έρθουν σε επαφή με τα γερμανικά μέσα από το παιχνίδι, πραγματοποιεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, ώρα 6:00 – 7:00 μ.μ, το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ.

Η εκδήλωση με τίτλο  «Μια βαλίτσα Γερμανικά!», θα γίνει στην κεντρική δημοτική βιβλιοθήκη δήμου Θερμαϊκού, στη Νέα Μηχανιώνα στη διάρκειά της, τα παιδιά ηλικίας 4-5 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, να διαβάσουν ιστορίες, να τραγουδήσουνε και να παίξουν Γερμανικά, με την εθελόντρια της Βιβλιοθήκης, καθηγήτρια γερμανικών, Εύα Κούτρα.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η Εύα είναι 35 χρονών, εκπαιδευτικός της Γερμανικής γλώσσας, απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Από το 2007 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στη διδασκαλία της Γερμανικής ως ξένη ή ως δεύτερη γλώσσα. Επικαιροποιεί τις γνώσεις της συνεχώς σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες. Ως εκπαιδευτικός διακρίνεται για τη δημιουργικότητα και την ευελιξία της. Μητέρα η ίδια ενός κοριτσιού 4 ετών, της δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτήν τη δράση να φέρει σε επαφή παιδιά προσχολικής ηλικίας με τη γερμανική γλώσσα γύρω από το τρίπτυχο φαντασία - συναίσθημα - γνώση.

Δωρεάν εγγραφή στο 23923-30.362 τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης (Τετάρτη 2:00 – 9:00 μ.μ., Πέμπτη 4:00 – 9:00 μ.μ., Παρασκευή 9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. ή στο poltherm@gmail.com, το αργότερο μια μέρα πριν τη δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.